KRIJG NU EEN GRATIS CADEAU BIJ JE BESTELLING!
Voor 14:00u besteld, morgen in huis
's Werelds beste Aloë Vera

Bescherm en verzorg je huid extra tijdens de koude winterdagen

Bescherm en verzorg je huid extra tijdens de koude winterdagen

De huid heeft in de winter heel wat te verduren. Denk hierbij aan een droog en trekkerig gevoel in je gelaat, een vale huidskleur, schilferige armen en benen, jeuk, schrale rode plekken en gesprongen lippen.

Voor veel mensen brengen deze koude heldere dagen meer dan alleen een roze gloed op de wangen. De invloeden van kou, wind en grote temperatuurwisselingen tussen buiten en binnen (denk aan centrale verwarming) tasten de natuurlijke beschermlaag aan van je huid waardoor deze droog en kwetsbaarder wordt. 

Droogheid en andere huidproblemen

Door de dalende luchtvochtigheidsgraad in deze tijd van het jaar verliest de huid extra vocht. Een winterhuid kan er daardoor grauw en droog uitzien. De normaal fijne lijntjes in je huid worden beter zichtbaar, je huid voelt schraal aan en is weinig elastisch en kan zelfs gaan jeuken. In ernstige gevallen wordt de huid zo droog dat het resulteert in schilfers en scheurtjes. Deze winterproblemen kunnen mensen met alle huidsoorten in alle leeftijdscategorieën raken.

 Winter huidverzorging

   Ga voorbereid de winterdagen in!

Juist in de winter is het daarom van belang om je huid goed te verzorgen en er extra aandacht aan te besteden. Gelukkig kun je veel tegen een droge huid doen, maar de beste manier is toch om je voor te bereiden op deze winterdagen. Je huid krijgt te kampen met vochttekorten en daarom is het belangrijk om voortdurend te hydrateren (vocht inbrengen) met een beschermende crème. Zorg er verder voor dat je je huid iedere keer, voordat je naar buiten gaat, goed insmeert en vergeet niet voldoende te drinken voor een goede vochtbalans. Probeer verder je gezicht te beschermen met bijvoorbeeld een sjaal (zeker als je op de fiets zit of gaat wandelen) om directe blootstelling aan de elementen te voorkomen. Begin nu en verklein het risico om last te krijgen van de typische winterklachten.

Winter must-have

 

Onze 'Ultra Intensive Aloe Creme' is onmisbaar tijdens deze dagen en een echte must-have die thuishoort in elke EHBO-doos. Deze rijke en voedende crème geeft verlichting bij jeuk, kalmeert de huid, vervaagt kleine littekens en hydrateert de droge en beschadigde huid. Daarnaast vormt het tevens een beschermende barrière tussen de schadelijke invloeden en je huid. Deze crème bevat een hoge concentratie pure Aloë Vera gel uit Aruba, verzachtende Jojoba olie en voedende kokosolie. Ultra Intensive Aloe Creme

 

 

Ultra-Intensieve Aloë Crème 

Lippenverzorging

Koning winter is ook meedogenloos voor onze lippen. De dunne huid van de lippen is anders van structuur dan die elders van ons lichaam en dat maakt haar kwetsbaarder. Gebarsten lippen zijn vooral ongemakkelijk en soms zelfs pijnlijk. Hydrateer je lippen daarom goed en bescherm ze tegen droogheid en vervellen met onze 'Aruba Aloe Lip Balm'. Deze lippenbalm bevat een mix van genezende pure Aloë Vera gel uit Aruba, voedende vitamine E & cacaoboter, bijenwas en factor 15 voor extra UV-bescherming. Aruba Aloe Lip Balm

Laat je reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden, voordat ze gepubliceerd worden.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje