Ontvang een Gratis After Sun Skin Repair Lotion 59ml bij iedere bestelling vanaf €50,-

Verzenden en retouren

Verzenden

Vanuit Nederland
Voor leveringen in Nederland bezorgt onze bezorgpartner PostNL de bestelling op het door jou opgegeven afleveradres. Hiervoor zijn de voorwaarden van PostNL van toepassing. 

Vanaf een aankoopbedrag van €50,- wordt de bestelling binnen Nederland door onze bezorgdienst gratis thuisbezorgd. Bij een aankoopbedrag vanaf €25,- tot €49,99 bedragen de verzendkosten €2,99. Bij een aankoopbedrag onder de €25,- bedragen de verzendkosten €4,99. De verzendkosten worden berekend over de totale orderwaarde, na verrekening van eventuele acties. 

Geselecteerde landen binnen Europa
We leveren in België, Duitsland, Groot-Brittannië (incl. Noord-Ierland, excl. Andorra en overzeese gebieden), Luxemburg, Italië, Frankrijk, Spanje (incl. Balearen, excl. Canarische Eilanden) en Portugal. Vanaf een aankoopbedrag van €75,- wordt de bestelling binnen bovengenoemde landen door onze bezorgdienst gratis thuisbezorgd. Als het aankoopbedrag lager is dan €75,- bedragen de verzendkosten €12,-.

Overige landen binnen Europa
We leveren in Bulgarije, Denemarken, Estland, Finland, Oostenrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Letland, Litouwen, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Zweden en Tsjechië.

Voor bovengenoemde landen bedragen de verzendkosten €15,-.

Retourneren

Je hebt de mogelijkheid om de bestelling binnen 14 dagen te retourneren. De retourtermijn bedraagt 14 werkdagen vanaf de dag waarop je de goederen in ontvangst hebt genomen. De kosten van retourzendingen zijn voor eigen rekening.

Je dient de bestelde producten en eventueel ontvangen samples en cadeaus in goede en ongebruikte staat en in de originele verpakking te retourneren. Bij elke retourzending vragen wij om een e-mail te sturen naar customerservice@arubaaloe.nl met daarin je ordernummer, contact gegevens, de reden van retour en de producten die je wilt retourneren. Zo kunnen we jou retour zo snel mogelijk verwerken.

Voor retourzendingen kan gebruik gemaakt worden van het volgende retouradres:

Aruba Aloe | BAP MEDICAL B.V.
Laan van Westenenk 64
7336 AZ Apeldoorn
Nederland

We streven ernaar om het bedrag van de retourzending binnen 14 dagen terug te storten op je rekening.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje