Alles over Aloë

De kracht van Aloë Vera

Aloë Vera helpt ook bij het voeden en verbeteren van de algehele gezondheid en welzijn van de huid. De gel wordt breed ingezet voor externe huidbehandelingen. Het werkt niet alleen verzorgend, het heeft tevens de kracht om beschadigde huid te kalmeren en te herstellen. Wij zetten een aantal van de vele voordelen voor jou op een rijtje.

Het Eiland van de Aloë’s

De Aloë’s op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld. De plant ontwikkelt zich het beste in een zeer warm en droog klimaat. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de Aloë plant. 

Op wintersport, maar niet zonder UV-bescherming …

Bescherming tegen de zon is net zo belangrijk voor vakantiegangers die naar strandbestemmingen of landen dicht bij de evenaar vertrekken, als voor mensen die op wintersport gaan.

3 redenen waarom je altijd Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel in huis moet hebben

Vitamine E is de ultieme antioxidant. Deze vitamine zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt, het beperkt de celschade die de zon aanricht en het maakt in combinatie met vitamine C pigmentvlekken lichter. Bovendien maakt vitamine E je huid steviger, waardoor je in de toekomst beter bent beschermd tegen de welbekende ‘schadelijke invloeden van buitenaf.’

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje