Voor 14:00u besteld, morgen in huis
's Werelds beste Aloë Vera

Wij introduceren onze nieuwe gezichtslijn!

Wij introduceren onze nieuwe gezichtslijn!

The word is out! Wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuw project, namelijk een gezichtslijn. Na vele brainstormsessies en testrondes zijn wij tot dé beste formules gekomen voor deze producten. De lijn bestaat uit vier verschillende gezichtsproducten die elkaars werking versterken.   

Puryfing face wash
Het reinigen van je gezicht is een heel belangrijk onderdeel van je huidverzorgingsroutine. Het is belangrijk dat je zowel ‘s ochtends als ‘s avonds je gezicht wast. Zowel overdag als ‘s nachts stapelen talg, dode huidcellen en overig vuil zich op. Op het moment dat je dit niet van de huid verwijderd zal je huid er dof en onregelmatig uit gaan zien. Daarnaast is onze gezichtsreiniger ook geschikt voor het grondig verwijderen van make-up van de huid. De reiniger is sulfaatvrij en porie zuiverend. Verrijkt met 100% aan pure en verse Aloë Vera Gel! 

Balancing facial toner
Een toner versterkt de huid barrière en zorgt voor behoud van een gezonde vochtbalans in je gezicht. Dit komt doordat een toner rijk gevuld is met verschillende antioxidanten, dit zijn vochthoudende ingrediënten. Onze toner hydrateert en herstelt de huid, door de 100% pure en verse Aloë Vera gel. Onze toner vermindert talgopbouw en zuivert de huid. Daarnaast wordt de huid gekalmeerd en gehydrateerd, voor een gezonde uitstraling!

Advanced day crème
De dagcrème beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan luchtvervuiling, UV-straling en temperatuurschommelingen. Daarnaast spelen ook externe factoren een rol, zoals stress of een ongezonde levensstijl. Onze dagcrème is gevuld met 100% pure en verse Aloë Vera Gel van Aruba en extra vitamine E. De crème vermindert rimpels en grote poriën, ook verbetert het de huidelasticiteit. Daarnaast geeft het de huid een glow! 

Vitality night crème
Een nachtcrème is over het algemeen vetter, dan een dagcrème. Dit komt doordat deze extra werkstoffen bevat, waarmee de schade van overdag wordt hersteld. Onze nachtcrème is verrijkt met 100% pure en verse Aloë Vera van onze eigen plantages op Aruba. Daarnaast is ook extra vitamine E toegevoegd. De crème hydrateert, verzorgt en vernieuwt de huid terwijl je slaapt. Start de dag met een frisse uitstraling en een natuurlijke glow!

De essentiële huidverzorgingsroutine in 3 stappen!
Wij hebben een eenvoudige routine opgesteld, zodat het duidelijk is hoe deze producten moeten worden aangebracht.

Stap 1: Breng een minimaal laagje van de face wash aan op de droge huid en masseer deze in. Na het masseren voeg je een aantal druppels water toe op de huid, dit masseer je verder in. Vervolgens was je de face wash van de huid met lauw water.

Stap 2: Na het wassen van het gezicht, laat je deze drogen. Na het drogen voeg je de toner toe op de huid. Dit doe je door deze op een cotton pad aan te brengen, om deze vervolgens over de huid te halen.

Stap 3: Na het aanbrengen van de toner voeg je rijkelijk de dag- of nachtcrème aan en masseer je deze in.

Met als resultaat: Een gezonde, jonger uitziende huid met een natuurlijke glow!

Ontdek nu

Laat je reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden, voordat ze gepubliceerd worden.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje