Voor 14:00u besteld, morgen in huis
's Werelds beste Aloë Vera

Eerste toekenning Predicaat Koninklijk in Caribische deel Koninkrijk

Eerste toekenning Predicaat Koninklijk in Caribische deel Koninkrijk

Donderdag 22 april 2021, was een hele bijzondere en historische dag voor Aruba Aloe! Het bedrijf, Aruba Aloe, is het eerste bedrijf met het predicaat 'Koninklijk' in het Caribische deel van het Nederlandse Koninkrijk. Dit symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van Zijne Majesteit Koning Willem Alexander voor het bedrijf. 

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander heeft het recht tot het voeren van het Predicaat Koninklijk verleend aan de Arubaanse onderneming Aruba Aloe Balm N.V. Het is voor het eerst sinds de invoering van het Predicaat Koninklijk door Koning Willem I in 1815 dat het predicaat is toegekend aan een organisatie in het Caribische deel van het Koninkrijk. Vanmiddag heeft de Gouverneur van Aruba, Zijne Excellentie Alfonso Boekhoudt, de Oorkonde en de Koninklijke Beschikking behorende bij het predicaat overhandigd aan de eigenaren van Aruba Aloe Balm N.V.

Predicaat Koninklijk Aruba Aloe

Het Predicaat Koninklijk is een onderscheiding die kan worden verleend aan verenigingen, stichtingen, instellingen of grote ondernemingen. Het betekent dat de organisatie het Predicaat Koninklijk mag toevoegen aan de naam en de Koninklijke Kroon in het logo mag opnemen. Het symboliseert het respect, de waardering en het vertrouwen van de Koning tegenover de ontvanger. De criteria voor het verlenen van het Predicaat Koninklijk zijn in het Caribisch deel van het Koninkrijk gelijk aan die in Nederland. De organisatie moet bijvoorbeeld van landelijke betekenis zijn en 100 jaar of langer bestaan.

De officiële uitreiking van de Oorkonde en de Koninklijke Beschikking vond plaats in de Ballroom van het Hilton Aruba Caribbean. Na een speech van de Gouverneur zijn de Oorkonde en de Beschikking onthuld en in ontvangst genomen door de eigenaren van Aruba Aloe. 

Voor Aruba is het een grote eer dat aan een Arubaanse onderneming, als eerste in het Caribische deel van het Koninkrijk, het recht is verleend tot het voeren van het Predicaat Koninklijk. 

Nu zijn we officieel geen Aruba Aloe meer, maar KoninklijkAruba Aloe.

Team Koninklijk Aruba Aloe

Laat je reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden, voordat ze gepubliceerd worden.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje