Voor 14:00u besteld, morgen in huis
's Werelds beste Aloë Vera

3 redenen waarom je altijd Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel in huis moet hebben

3 redenen waarom je altijd Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel in huis moet hebben
1. Aan het eind van de dag nog even een halfuurtje met je gezicht in de zon?
De voorjaarszon is sterker dan je denkt en juiste op dit soort onbewaakte momenten kan je verbranden en kunnen pigmentvlekken ontstaan. Met Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel kun je de schade verminderen en misschien zelfs wel ongedaan maken.

Vitamine E is de ultieme antioxidant. Deze vitamine zorgt ervoor dat je huid minder snel verbrandt, het beperkt de celschade die de zon aanricht en het maakt in combinatie met vitamine C pigmentvlekken lichter. Bovendien maakt vitamine E je huid steviger, waardoor je in de toekomst beter bent beschermd tegen de welbekende ‘schadelijke invloeden van buitenaf.’
 
2. Heb jij na het scheren altijd last van een rode huid, bultjes en jeuk?
Scheren is een aanslag op de (mannen)huid, maar met de juiste techniek en verzorging kan je een hoop leed voorkomen.

Maak je huid uitgebreid schoon voordat je gaat scheren, gebruik goede scheerschuim en verzorg je huid na afloop met Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel. Aan deze gel worden wonderen toegedicht. De combinatie van Aloë Vera en vitamine E kalmeert, verzorgt en herstelt een geïrriteerde huid. En zijn verkoelende werking zorgt ervoor dat het branderige gevoel na het scheren meteen is verdwenen. Vanaf nu geen scheerbultje meer te bekennen.

Tip: Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel is niet voor niets een bestseller bij mannen!
 
 
3. Droge scheenbenen? Jeuk na een insectenbeet? Kleine (brand)wond?
De vitamines, mineralen en pure Aloë Vera in deze heilzame gel verminderen irritaties en ondersteunen het zelfherstellend vermogen van je huid. Het kan dan ook zeker geen kwaad om voor noodgevallen een flacon in huis te hebben.

En nog een laatste toepassing: Geen wimperextensions meer? Wist je dat je deze gel ook kunt gebruiken om je wimpers te herstellen? Doe elke avond (na het reinigen!) wat Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel op een borsteltje en laat het de hele nacht intrekken. Wedden dat je wimpers binnen een mum van tijd weer vol & lang zijn.

Laat je reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden, voordat ze gepubliceerd worden.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje