Voor 14:00u besteld, morgen in huis
's Werelds beste Aloë Vera

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid

Het is een feit dat naarmate wij ouder worden de kwaliteit en elasticiteit van onze huid steeds verder achteruit gaat. Helaas kan geen enkele gezichtscrème ervoor zorgen dat de huid niet ouder wordt. Wat een gezichtscrème wel kan doen, is de uiterlijke symptomen verminderen. Een goede gezichtscrème beschermt je huid, herstelt de natuurlijke glans en kan rimpels verminderen. Zie dit vooral niet als een vervelende (extra) stap in je dagelijkse schoonheidsroutine. Dit is namelijk wat je huid jong, levendig en gezond houdt. 

Het grootste voordeel van het gebruik van een gezichtscrème is hydratatie. Een hydraterende crème fungeert als een beschermende barrière voor je huid, waardoor het gezond blijft. Het gebruik van een hydraterende crème verbetert de bovenste laag van de huid (hoornlaag), die bestaat uit vet, keratine en "dode" huidcellen. Een vochtinbrengende crème op je gezicht kan het vochtgehalte van de hoornlaag verhogen en beschermt de huid tegen uitdroging. Als de vochtinbrengende crème zonnebrandbescherming bevat is het helemaal ideaal. Door het drinken van voldoende water stimuleer je verder de doorbloeding van de huid.

Dagcrèmes

Dagcrèmes zijn essentieel voor de alledaagse bescherming van de huid. Denk hierbij aan onderhoud en bescherming tegen wind, kou, hitte, zon en milieuvervuiling. Een dagcrème bevordert de groei van nieuwe huidcellen en zorgt dat de vochtgehalte in de huid wordt herstelt. Ook zijn er crèmes met SPF die bescherming bieden tegen de schadelijke UV stralen van de zon. Dagcrèmes zijn over het algemeen niet vettig en daardoor makkelijk te gebruiken onder de make-up.

Onze Revitalizing Dagcrème met SPF30 is een rijke en krachtige hydraterende crème met pure Aloë Vera Gel uit Aruba, rustgevende Kamille en Calendula extracten, Wild Cherry Bark en Smeerwortel extracten voor het herstellen van de beschadigde huid en Citroengras voor de reiniging van de huid. Tevens bevat het SPF30 en biedt dus bescherming tegen schadelijke zonnestralen gedurende de dag. Geschikt voor een normale- tot droge huid.

 

Nachtcrèmes

Een nachtcrème helpt je huid tijdens je slaap te herstellen van de schadelijke factoren (wind, kou, hitte, zon en milieuvervuiling), waar zij overdag aan is blootgesteld en wordt gebruikt voor de hydratatie van de huid (anti-aging). Deze crèmes zijn dikker en bevatten actieve stoffen die diep in de huid dringen. Breng een nachtcrème ‘s avonds aan op je schone huid.

Onze Island Remedy Night Crème met natuurlijke plantenextracten is geschikt voor de normale tot extra droge huid.

 

 

Intensieve gezichtscrème

Onze Island Remedy Intensive Facial Treatment Crème bevat een extra hoge concentratie pure Aloë Vera Gel van Aruba en versnelt het natuurlijke genezingsproces van de huid. Veel rimpels worden namelijk veroorzaakt door een gebrek aan vocht in de huid. Deze crème hydrateert, voedt, bevordert de groei van huidcellen en helpt fijne lijntjes te minimaliseren. Ook zorgt het voor het vervagen van pigmentvlekken. Deze crème bevat essentiële oliën, Vitamine E, rustgevende Calendula- en Paardenstaartextracten en Smeerwortelextract voor het herstellen van de beschadigde huid. Je kunt deze crème, geschikt voor normale- tot zeer droge huid, gedurende de hele dag gebruiken.

De Island Remedy collectie

De Island Remedy lijn bevat 100% pure Aloe Vera Gel uit Aruba en de meest fijne en essentiële plantenextracten voor een zachte, gladde en gehydrateerde huid. Naast de gezichtscrèmes hebben wij ook heerlijke bad- & lichaamsproducten.

Laat je reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden, voordat ze gepubliceerd worden.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje