Buy more, save more! Krijg tot 30% korting op ALLES! | Gebruik codes: save20 - save25 - save30
Voor 14:00u besteld, morgen in huis
's Werelds beste Aloë Vera

Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel, een verzachtende gel voor het hele gezin.

Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel, een verzachtende gel voor het hele gezin.

Als je aan Aruba denkt, denk je waarschijnlijk aan witte stranden, zon en palmbomen, maar wist je dat het eiland ook bekend straat om de beste Aloë Vera ter wereld?

Er zijn meer dan 500 verschillende soorten Aloë Vera planten, maar de plek waar de plant staat is bepalend voor de kwaliteit van de gel. Een Aloë Vera plant ontwikkelt zich namelijk het beste in een zeer warm en droog klimaat: hoe slechter de omstandigheden voor de plant, hoe beter de Aloë Vera. Het woestijnachtige klimaat op Aruba is dus ideaal en versterkt de natuurlijke genezingskwaliteiten van de plant. 

 

Eén van onze bestsellers is de Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel, een verzachtende gel voor het hele gezin.

Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel

  • Herstelt een droge huid
  • Bevat de beste Aloë Vera ter wereld
  • Vermindert roodheid
  • Heeft een krachtige, heilzame werking
  • Is ideaal voor het hele gezin

Lees hier de redenen waarom je altijd Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel in huis moet hebben.

Deze vitamine E-gel is niet vet, wordt heel snel opgenomen door je huid en is vooral heel gebruiksvriendelijk. Hij is perfect voor de dagelijkse verzorging van je gezicht, maar je kunt hem ook heel goed gebruiken bij een droge of geïrriteerde huid, tegen rode bultjes na het scheren en zelfs voor het verminderen van roodheid als je iets te lang in de zon hebt gezeten.

Naast vitamine E, bevat het product natuurlijk ook de pure Aloë Vera gel uit Aruba en vochtinbrengende bestanddelen voor celvernieuwing.

Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel kopen

Aruba Aloë Vitamine E Skin Care Gel is te koop in twee verschillende formaten: 250 ml  (€21.00) en een handige kleine (reis)verpakking van 65 ml (€10.00).

Kan je geen genoeg krijgen van Aloe Vera? Dan is de Pure Aloe Vera Skin Care-gel ook zeker iets voor jou. Deze gel bevat de hoogste concentratie pure Aloë Vera uit Aruba. 


Ga voor meer informatie naar Pure Aloe Vera Skin Care-gel.
 

Vitamin E Skin Care Gel 

Over Aruba Aloe 

Aruba Aloe bestaat al sinds 1890 en is het oudste Aloë Vera bedrijf ter wereld. De Aloë Vera-planten op Aruba staan bekend als de geneeskrachtigste ter wereld.

De planten vormen een belangrijk onderdeel van de cultuur en geschiedenis van het eiland. Ze zijn zelfs te vinden in het Wapen van het eiland.

“For 125 years we have grown our plants to produce the World’s Finest Aloe®.

Aruba Aloe plant, oogst, produceert alles helemaal zelf. De planten worden vanzelfsprekend met de grootse zorg behandeld. De gel wordt al een paar uur na de oogst verwerkt. Op deze wijze worden de rijke en krachtige voedingstoffen behouden en zijn de producten van Aruba Aloe van de hoogste kwaliteit.

Al onze Aruba Aloë huid- en haarverzorgingsproducten worden gemaakt met 100% zuivere Aloë Vera gel.

We Are Aloe.

Laat je reactie achter

Let op, reacties moeten goedgekeurd worden, voordat ze gepubliceerd worden.

Waar ben je naar opzoek?

Jouw winkelmandje